Salangen-Nyheter

Klipper, stusser og kapper:

Sommerjobb på Sjøvegan

Jentene står på og er fornøyd med å kunne jobbe i ferien. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Venninnene Marlene Løvberg, Karoline Storvoll og Mia Pernille Treland har fått seg en sommerjobb i ferien, og de er fornøyd med å kunne tjene litt ekstra penger til neste års studie.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Lukten av nyklipt gress, og den grove brusen til kantklippere preger en del av hverdagen til venninnene Marlene Løvberg, Karoline Storvoll og Mia Pernille Treland som bruker deler av sommerferien sin på å jobbe. - Jobben er morsom og varierende, selv om vi for det meste bare klipper plenene rundt omkring her på Sjøvegan, sier Marlene Løvberg til nettavisen.

Bedre ute

Venninnene var enige i at det er bedre å jobbe ute, selv om været kunne ha vært litt bedre. - Det er mer interessant å jobbe utendørs. Jeg føler at det ikke passer meg å jobbe inne, forteller Løvberg til nettavisen. Karoline Storvoll legger til at jobben de fikk i år er veldig ettersøkt. - Det er mange som søker om å kunne jobbe via kommunen på slike oppdrag. Selv søkte jeg etter jobb på flere steder, men jeg endte her på eget valg, sier hun til nettavisen.

Puljevis

Marlene Løvberg forklarer at de jobber puljevis på 4 stykker, og de byttes ut etter 3 uker. - Når vi er ferdige her på vår 3 uke kan vi ta den siste tiden til å slappe av og gjøre oss klar til neste skoleår, sier hun til nettavisen. Venninnene går i samme klasse, og har planene klar til å fullføre skolegangen i lag. - Det er bare dette året igjen for oss. Hva vi finner på videre får bare tiden vise, avslutter de til nettavisen.

ANNONSE
Annonse