Salangen-Nyheter

5. til 7.klasse ved Salangen skole:

Søppelryddere i sola

Elevene fant masse glassbråt langs fjæra, etter flasker og andre ting som var knust. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: I sommersola torsdag var elever fra Salangen skole ut og ryddet i fjæra rundt Sjøvegan. Det ble samlet en hel del søppel i løpet av noen timer.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Årets strandryddedag har forlengst vært i mai, men siden været ikke har vært det beste i Salangen siden da, har elevene og lærerne ved Salangen skole avventet med å ta strandrydde- innsatsen før nå. - Vi har ventet med å gjøre denne innsatsen før nå. I dag var jo været som bestilt, sier lærer Ann Kristin Bakkemo ved Salangen skole til nettavisen.

Dette var noe av det elevene har samlet sammen i løpet av noen timer torsdag formiddag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Mye rart å finne

Skoleelevene som nettavisen møtte i formiddagssola torsdag var glade og munter, og tydelig enasjert for å rydde og finne søppel. - Vi har funnet glass, leire, sykkelhjul og annet søppel i fjæra. Det er dumt at folk ikke kaster dette i søppla, sier en av elevene som nettavisen snakket med. De har samlet sammen flere søppelsekker som nå skal tas hånd om av kommunen, og deponeres der det skal. Når alle var ferdige og ryddet søppel, så dukket Ove Gundersen fra Coop Extra opp med gratis is til alle elevene.