Salangen-Nyheter

Coop Idrettsheia Cup 2012:

Sparkes i gang imorra

I morgen lørdag sparkes Coop Idrettsheia Cup i gang for første gang i historien. ARKIVFOTO: ESPEN BLESS STENBERG

SJØVEGAN: I morgen lørdag sparkes den første fotballturneringen på Idrettsheia i gang. Rundt 30 lag har meldt seg på turneringen, og været ser ut til å bli godt.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Det er SIF Fotball som har gleden av å ønske velkommen til Coop Idrettsheia Cup. Som nettavisen tidligere har skrevet, er dette en fotballturnering for aldersbestemte lag som fotballforeningen håper skal bli en årviss sak første helg av september. - Det er nå påmeldt ca. 30 lag, noe mindre enn vi hadde håpet på. Men for å komme i gang med turneringa og for å la barna/ungdommene få spille fotball, blir turneringa gjennomført, sier leder i SIF Fotball, Ronald Martinsen i en melding til nettavisen.Holdes utendørs

Kampene blir spilt ute på kunstgress og gress. - Hvis det blir svært dårlig vær, kan kampene for de minste lagene flyttes inn i Astafjordhallen. Ellers blir det kafe  inne på klubbhuset, kiosksal ute, garderober og toalett i kjelleren på klubbhuset og tribune med tak. Turneringa blir i år avviklet på en dag, lørdag 8. september fra ca. kl. 10.00 til ca.kl. 18.00, avslutter Ronald Martinsen i SIF Fotball.