Salangen-Nyheter

Ny frisørsalong i sentrum:

- Spennende å starte opp

Eli Duda og foretningspartner Noamann Munzer ser frem til å ekspandere til Salangen med en ny frisørfilial.

SJØVEGAN: Frisør Eli Duda vil i de kommende dager og uker bygge opp en ny frisørfilial inne i bygget til Salangen-Nyheter på Sjøvegan, nærmere bestemt det såkalte servicebygget. Hun ser frem til å åpne dørene i slutten av juni måned.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 26.06.2017 kl 00:00

Annonse
Annonse

Sjøvegan får en ny frisørsalong når Luggen Salong ekspanderer til Salangen. Den nye salongen vil åpne i første etasjen på Servicebygget den 29. juni. - Vi følte det at det var på tide å komme til Sjøvegan. Jeg hadde salong der for 19 år siden og jeg ville gjerne tilbake. Da tenkte vi at det var på tide å utvide litt med en ny filial i Salangen, sier frisør Eli Duda til nettavisen.

- Sunt med konkurranse

Duda mener at det vil bli sunt med en ekstra frisørsalong i Salangen. - Det er sunt med konkurranse. Det er kundene selv som ønsker hvem de ønsker å gå til og jeg er sikker på at det vil være plass til en ekstra salong i Salangen. I tillegg vil dette kutte ned ventetiden for mange, sier hun ovenfor nettavisen. Duda forvente å ha klar dropp-inn timer når hun starter opp til Millionfisken.