Salangen-Nyheter

Z Interiør fikk en god start:

Spennende fremtid

Kari Rognsaa er kjempeglad over den positive velkomsten som ny-butikken har fått i Salangen. FOTO: KARIN HASUND

Kari Rognsaa er kjempeglad over den positive velkomsten som ny-butikken har fått i Salangen. FOTO: KARIN HASUND

SJØVEGAN: Det er gått to måneder siden Z Interiør åpnet dørene på Sjøvegan, og det har gått meget bra for denne nye butikken. - Vi har bare sett starten. Jeg har mange spennende planer på gang for butikken fremover, sier Kari Rognsaa (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det er en litt stille tid nå i januar, men julesalget gikk meget bra for Z Interiør, så de vil ikke klage. - Marianne er ihvertfall strålende fornøyd. Hun har god tro på dette her og hun har jo litt mer erfaring enn meg så jeg stoler på henne, ler Kari Rognsaa. Til jul gikk det veldig mye småting. - Lamper har det gått masse av så vi ble nesten helt fri. Men vi venter inn masse nytt. Møbler har ikke tatt helt av ennå, men litt har det da blitt. Men vi er ennå helt i startgropen. Vi må finne litt ut hvordan markedet er og føle litt på det for å finne ut hvor vi skal hen. Men det virker som kundene er interessert i å bruke meg, forteller hun videre.


Unike ting

 

Z Interiør prøver å ha inne litt spesielle merker, ting ikke kjedene har og som skiller de fra mengden. - Kjedene er gjerne farget av innkjøp sentralt. Vi står fritt til å ta inn litt mer unike ting, og vi prøver å få til en bredde på utvalget. Vi vil ha litt for envher smak, både litt dyre ting og litt rimelige. Her skal det være noe for alle, sier Kari entusiastisk. - Vi merker en stor etterspørsel etter mer tekstiler. Det er jo en grei måte å fornye på. Derfor har vi nå begynt å få inn litt gardinprøver. Det blir mye ferdig-gardiner, men med mulighet til å bestille litt dyrere. Dette er ikke helt på plass ennå  men det kommer lover Kari.


Reise på messer

Nå nærmer det seg våren, og Kari planlegger turer til messer. - Det er en fordel å få sett nyhetene så vi vet hva som kommer. Vi må nesten få sett varene for å kunne finne ut kvaliteten på de ellers kan det ende med en overaskelse når de kommer, sier hun og ønsker at kundene skal bli fornøyd når de handler hos Z Interiør.


Planløsning og arkitekt

Litt andre forandringer vil man også kunne merke i denne spennende butikken. Kari står midt i en flyttesjau. - Jeg skal ha planløsning og arkitektbiten inn i Z Interiør. Det vil passe meget godt inn i det konseptet vi har her. Jeg sitter og planlegger litt omgjøringer av fasader og rom, og har blant annet mulighet til å få det tegnet i 3D så det er lettere å kunne se for seg hvordan det blir. På sikt ønsker jeg å kunne tilby et konsept der kunden kan få råd på hele rommet. Jeg håper å kunne ta mer småjobber og ikke bare store prosjekter som det har vært til nå. Ved å få planløsningsbiten inn i Z Interiør håper jeg å få en forbedring på begge delene. Til nå føler jeg at det er problematisk å følge opp ting fordi jeg har vært delt mellom to steder, men det skal det bli en forandring på nå, sier denne driftige damen som trives veldig godt med jobben sin.

Annonse