Salangen-Nyheter

Snakke om Salangens fremtid:

- Spennende tider i vente

Gunnar Sæbø, Arbeiderpartirepresentant i Salangen, ønsker alle hjertlig velkommen til å delta på møtet. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Arbeiderpartiet i Salangen påminner innbyggerne om åpent møte som skal være på kulturhuset i kveld angående kommunereformen. Arbeiderparti-laget i bygda får besøk av stortingsrepresentant Svein Erik Lauvås.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Alle innbyggerne i Salangen er velkommen til å ta del i det åpne møtet angående kommunereformen, for å høre mulige alternativer for fremtiden til Salangen. - Det er en spennende periode vi er i nå. Vi skal få høre om de ulike alternativene angående en mulig kommunesammenslåing. Det vi vet er at alternativene er å stå alene eller slå seg sammen med Bardu eller Dyrøy, eller begge. Under kveldens møte skal det bli gitt en balansert informasjon av det positive, og kanskje det mindre positive konsekvensene ved kommunereformen, kommenterer kommunestyrerepresentant for Arbeiderpartiet, Gunnar Sæbø.

Hvor skal administrasjonen stå

Et av de største spørsmålene ved en kommunereform er nemlig hvor administrasjonen kommer til å være lokalisert. - Et av de største spekulasjonene ved en kommunereform er nemlig hvor administrasjonen kommer til å stå. Det er gode argumenter for at den skal være i Salangen med tanke på at vi har ny skole, ny barnehage og nytt kommunehus. Det er slike temaer som vi vil ta opp med innbyggerne under kveldens møte, sier Gunnar Sæbø og inviterer alle til å ta turen innom kulturhuset kl. 18.30.