Salangen-Nyheter

Kari starter ny og egen bedrift:

- Spennende tider !

Det er disse lokalene som skal bli Z Interiør AS. FOTO: TINA HANSEN

SJØVEGAN: Man har lenge kunne sett gråpapirkledde vinduer i lokalene som Sport 1 tidligere hadde i sentrum av Sjøvegan. Kari Rognsaa har lagt planer for disse lokalene, og det blir en helt ny interiør- og møbelbutikk her om ikke lenge.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Z Interiør AS blir navnet på den kommende butikken, og Rognsaa håper at hun klarer å få dette igang om ikke lenge. - Akkurat nå er planlagt åpningsdato 1. november, men det kommer litt an på hvordan ting forløper seg, så den datoen er ikke endelig, sier hun.

Håper på et villig marked

Butikken kommer til å ha både små interiørvarer, belysning og møbler, deriblant sofa, stoler og spisebord. Butikken i seg selv er ikke mer enn 200 m2, men Kari vil ha mange varer tilgjengelig på bestilling, og enkelte ting lagerført. - Men det blir ingen spesifikk stil på det som jeg skal ha inne, jeg vil prøve å unngå et snevert utvalg, sier Rognsaa. Nå for tiden er det mye fokus på næringsutvikling i kommunen, og Rognsaa ser på dette som spennende tider. - Jeg ønsker at butikken skal inspirere folk som er innom, og håper jo at dette blir et tilbud som kan bestå, smiler hun. Hun håper også å kunne bidra med tips til de som måtte trenge det da hun er utdannet interiør- og produktdesigner med et øye for detaljer.

Mye norske produkter

Enda er Kari Rognsaa i en fase hvor hun ser på ulike leverandører av møbler, men sier at hovedfokuset blir holdt på norskproduserte varer. - Jeg har vært i kontakt med blant annet Stordal angående sofa, og kommer nok til å ha inne en klassiker fra dem, samt en ny modell, sier hun lurt, og føyer til at vareutvalget kommer til å bli litt etter responsen hun får fra kundene. - Butikken kommer jo til å ha mye småvarer, så nå kikker jeg på ulike merkevarer, og vurderer mange leverandører. Det gjenstår å se hvordan butikken blir til slutt, men Kari tror det blir en spennende tid fremover.