Salangen-Nyheter

"Janne Bark og tre lokale helter":

Spiller fjernt og nært

Janne Bark, Ronald Alertsen, Kjetil Christensen og Geir-Ove Mortensen opptrer på Garsnes fredag 13. september. FOTO: PRIVAT.

SJØVEGAN: Janne Bark Band er aktive både fjernt og nært. I går onsdag startet de innspilling av første singel til bandet, og fredag 13. september opptrer de på Garsnes brygge.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

I tillegg til Janne Bark selv, består bandet av Ronald Alertsen på bass, Kjetil Christensen på tromme og Geir-Ove Mortensen på keyboard, gitar og mandolin. På telefon beskriver Mortensen bandet som "Janne Bark og tre lokale helter".

Litt blandet-drops

Musikken deres er mye inspierert av Ulf Lundell, da Bark er fast gitarist i Ulf Lundell bandet, men Mortensen mener målet etterhvert er å spille inn flere låter fra Barks låtkatalog. Når de spiller per øyeblikk er det litt blandet-drops. — Det blir litt Janne Bark og litt Ulf Lundell, forklarer Mortensen.

— Et spennende prosjekt

Den siste perioden forteller Mortensen at de har hatt fire gigs, i tillegg til litt mindre virksomheter. Etter at de har vært på Garsnes i Salangen og spilt fredag 13. september drar de videre til Senja lørdag 14. september, der de skal spille på Pila Pub. — Vi har fått en del gigs i Sverige, så det blir en del turer på nyåret, legger Mortensen til. De jobber med å få noen gigs sørover i Norge, så det er et spennende prosjekt, mener han.