Salangen-Nyheter

Tennevoll kunstgress:

Sponset med 50.000,-

Arbeidet med å rulle ut det nye kunstgresset i Lavangen startet torsdag ettermiddag.

Arbeidet med å rulle ut det nye kunstgresset i Lavangen startet torsdag ettermiddag.

TENNEVOLL: Kunstgresset har ankommet, og legges i disse dager. Spar Tennevoll har tydeliggjordt sin positive holdning til prosjektet med en sjekk på kr 50.000.

Publisert:

Sist oppdatert: 20.07.2014 kl 00:00

Annonse
Annonse

Etter flere ukers grunnarbeid, begynte arbeidene med å rulle ut kunstgressmatta torsdag ettermiddag. Etter planen skal banen være klar til bruk i slutten av juli, med offisiell åpning 15. august.

Avhengig av støtte

LIF har kostnadsberegnet prosjektet til 5,6 millioner kroner. Beløpet er foreløpig mellomfinansiert (ved lån) i påvente svar på søknad om spillemidler. Da hjelper det godt at det lokale næringslivet viser sin støtte: Spar Tennevoll har nemlig inngått en sponsoravtale med klubben, og bidrar med hele 50.000 kroner til prosjektet. Stine Pettersen, som er leder for Lavangen IF, understreker at idrettsforeninga hjelp utenfra er høyst nødvendig for å lykkes med prosjektet. - For å klare å gjennomføre dette prosjektet, er LIF helt avhengig av hjelp fra gode støttespillere. Spar Tennevoll er absolutt en sånn støttespiller, sier Pettersen.

Positiv til kunstgress

- Dette er det største enkelt-beløpet vi noen gang har sponset. Det gjør vi fordi vi ønsker å bidra til å utvikle Lavangen som lokalsamfunn. Vi er imponert over engasjementet og stå-på-viljen blant medlemmene i Lavangen IF, og vi vil gjerne hjelpe til, sier daglig leder for Spar Tennevoll, Ole Johnny Røstvold.

Annonse