Salangen-Nyheter

Start ferien din med idyll-musikk:

Spontan-arrangert konsert

Salangsværingen, Sigrid Lomås Hauglid stakk av med den store kjærligheten og gründer, Kenneth Knedahl og sammen drar de nå i gang konsert i Bø i Vesterålen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

VINJE: Bromles Kiosk & Grill/Diner har gjort seg kjent som den superlokale storkiosken i Bø i Vesterålen. Nå inviterer de til Bromledagen hvor selveste Postgirobygget skal skape idyllisk sommerstemning.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I vakre Bø i Vesterålen lokkes folk på avstand med den klassiske grillbarlukten og de gladeste smilene kokkene ved storkiosken kan levere i lag med frokosten, lunsjen eller middagen til alle besøkende. i 2015 overtok Kenneth Knedahl Bromles Kiosk & Grill/Diner, og sammen med sin forlovde, Sigrid Lomås Hauglid fra Salangen, skaper de mye sprell og matglede. Nå til sommeren blir det på toppen også fortreffelig musikk, når selveste Postgirobygget skal underholde på «Bromledagen», lørdag 6. juli, Kl. 19.00 til over midnatt. – Dette blir en heftig sommerkonsert. Jeg hadde lyst til å skape noe aktivitet i bygda, så hvorfor ikke gjøre det selv? spør den energiske gründeren, Kenneth Knedahl retorisk.

Som en ekstra gest til publikum blir Kenneth Knedahl å dele ut 2 av billettene helt gratis gjennom konkurranse på SN-Radios «Helgestart» fredag, 14. juli. FOTO: JON HENRIK LARSEN

– Helt gærn

Kenneth tok på seg oppgaven om å dra i gang en konsert, 1 måned før det skulle skje og 3 måneder før vårt bryllup. Noen ganger er han helt gærn, men dette skal det bli folkefest av. Jeg håper det blir kjempegod stemning i bygda, sier Sigrid med et smil. Sigrid står for kontorarbeidet, og påpeker hun gleder seg innmari til konserten. Kenneth legger videre til og takker Kenneth alle i næringslivet og innbyggerne som har vært med og gitt sponsormidler til konserten. – Det koster en god del å arrangere en slik konsert og givergleden har vært enorm, sier Kenneth overlykkelig.

Lover gode slagere

Både Kenneth og Sigrid  lover idyll, latter og sang når Postgirobygget garantert blir å gi besøkende et gjenhør med de gamle slagerne som alle nordmenn kjenner til; «En solskinnsdag», «Idyll», «Lei av å bli lurt» og «23 tommer», og videre på arrangementets sine facebooksider, hinter superparet til at det også blir store muligheter for overraskelser både før og etter konserten. – Konserten skal holdes ute, og det blir så klart grilling og servering! avslutter Sigrid til nettavisen.

ANNONSE
Annonse