Salangen-Nyheter

Ble kretsmestere:

Salangen-guttan gjorde bygda stolt !

Det var tydelig stor glede og se etter seieren lørdag i Tromsø for Salangen-spillerne. Foto: Privat

Det ble enda en sterk KM- kamp i sluttspillet for G15 lørdag i Tromsø. Når dommeren hadde blåst av kampen var det glade Salangen-spillerne som kunne dra hjem med KM-pokalen. Etter en seier 7–5 mot Reinen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 19.10.2022 kl 08:46

Annonse

Forrige lørdag var det KM-kamp i Salangen på Idrettsheia. Denne lørdag reiste Salangen’s Gutter 15 lag til Tromsø. Det var ikke bare spillerne som dro med bussen som kjørte til Tromsø. Det var også entusiastiske publikummere som ville se sine egne spillere bli kretsmestre.

Oppgjøret mot laget Reinen inneholdt spenning fra første minutt. Reinen gikk opp til 1-0, før Casper Torgersen reduserte til 1-1 på frispark. Samme Torgersen var frampå med nok en frisparkperle seks minutter senere, og Salangen ledet 2-1.

Reinen utlignet så til 2-2 rett før pause. Etter pause gikk Reinen opp i ledelsen 3-2, men brødrene Osman og Eltayeb Jaly punkterte kampen slik at Salangen vant returoppgjøret i Tromsø 4-3, og dermed 7-5 sammenlagt. Dette forteller lagets støttespillere til nettavisen i etterkant.

Kaptein Linas Nilsen mottar pokalen, det synlige beviset av Troms Fotballkrets. Foto: Privat

Det var 50 salangsværinger og lavangsværinger som hadde møtt frem for å heie guttene fram med trommer, fløyter og mye heiarop.

Trener Eirik Torgersen var tydelig glad og stolt etter kampen

– Vi er ekstremt stolte over laget og imponert over det de har prestert i hele år, spesielt i høst. Det er en fantastisk god gjeng som er gode kompiser både på, og utenfor banen, sa Eirik Torgersen etter 7–5 seieren i Tromsø.

En av lederne i Salangen IF junior og forelder, Trine Torgersen sa at dette er ikke bare en seier for guttene, men for hele klubben og også for Salangen kommune.

– Disse guttene er gode representanter for Salangen, og vi gratulerer dem hjerteligst med en fantastisk god prestasjonen, sier Trine Torgersen til nettavisen.