Salangen-Nyheter

Salangen møter Ishavsbyen lørdag kl. 16.00:

Siste hjemmekamp for "gutan"

Lørdag ettermiddag klokken 16.00 er det klart for sesongens siste hjemmekamp mellom Salangen og Ishavsbyen. Foto: Jon Henrik Larsen

Lørdag ettermiddag er det sesongens siste hjemmekamp for "gutan" på Idrettsheia.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 16.10.2022 kl 21:11

Annonse

Det blir en spennende ettermiddag på Idrettsheia for de som ønsker og se en god fotballkamp en høstlig lørdag ettermiddag.

Kampen mellom Salangen og Ishavsbyen begynner klokken 16.00. Salangen ligger pr. lørdag formiddag på 8.plass på tabellen med 21 spilte kamper og med 23 poeng.

Trener for Salangens a-lag i fotball, Martin Anthon Solhaug er positiv foran sesongens siste hjemmekamp, og med besøk av bygutan i Ishavsbyen.

Trener for Salangen sitt a-lag, Martin Anthon Solhaug tror det blir en jevn kamp mot Ishavsbyen. Foto: Jon Henrik Larsen

- Jeg tror det blir en jevn kamp, hvor vi skal skal gjøre vårt for å avslutte sesongen med stil, sier Solhaug til nettavisen. Han sier samtidig litt om tabellsituasjonen for Salangen nå:

- Tenker det er fortjent at vi ligger der vi ligger, men jeg skulle helst sett at vi hadde plukka litt flere poeng gjennom sesongen, avslutter Solhaug.

Du kan lese alt om oppgjøret mellom Salangen og Ishavsbyen i etterkant!

Slik ser 4.divisjonstabellen ut nå:

Klikk på bildet for større versjon!

Nøkkelord