Salangen-Nyheter

Familie i Ibestad:

Sprer glede til de eldre

Her lager Ronja 2,5år og Samuel 6 år julekort til beboerne på Ibestad sykehjem. FOTO: PRIVAT

Her lager Ronja 2,5år og Samuel 6 år julekort til beboerne på Ibestad sykehjem. FOTO: PRIVAT

I disse juletider spres det mye glede rundt om i samfunnet på forskjellige måter. Noen holder konserter med flott sang og musikk, mens andre gjør andre ting for å spre glede i hverdagen.

Publisert:

Annonse
Annonse

En familie i Ibestad kommune fant ut allerede før jul i 2019, at dem vil gjøre noe for beboerne på Ibestad sykehjem for å bidra med noe til glede og gjøre hverdagen anneledes.

-  I 2019 startet dette, hvor vi tok kontakt med Joker-butikken i Hamnvik, som sponset oss med godteriposer. Innholdet kjøpte vi selv for egne penger. Vi pakket dette, og dro til sykehjemmet i Hanmvik å delte dette ut til beboerne der. Når vi såg gleden i de eldres øyne og hvor mye det betydde for dem, bestemte vi oss for å gjøre dette også i år, forteller Trine Lise Edvardsen til nettavisen.

Læring

Det å vise omsorg og medmenneskelighet, det å bry seg, og kunne skape glede for et annet menneske vil alltid være givende for alle parter.

- Det er helt sikkert at det gjør, og ikke minst for barna som vil lære hvor viktig det er å vise andre mennesker hjertevarme å glede. Og selv det minste barnet mitt på 2 og et halvt år, forstår og har stor glede av å gjøre andre glad. Nå i år ville vi gjøre litt mere ut av det enn i fjor, så vi skaffet "julestrømper", hvor vi puttet noen småting oppi, og i tillegg lagde ungene kort med ønske om god jul som vi delte ut til beboerne på Ibestad sykehjem. Det gjør så godt å kunne gjøre dette lille, når vi opplever stor glede hos beboerne. Dette vil vi fortsette med, avslutter Trine Lise Edvardsen som sprer glede i hverdagen.

Annonse