Salangen-Nyheter

Delte ut smaksprøver:

Stand på Rema 1000

Lotte fra Kuraas delte ut smaksprøver på Rema 1000 fredag formiddag. FOTO: WENCHE KANSTAD

Lotte fra Kuraas delte ut smaksprøver på Rema 1000 fredag formiddag. FOTO: WENCHE KANSTAD

SJØVEGAN: Fredag formiddag hadde Rema 1000 besøk av Lotte fra Kuuras. Hun stod smilende inne i lokalet å delte ut smaksprøver av en ny gresk kjøttrett som nå er i salg i butikken.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det var gode matdufter inne i lokalet i til Rema 1000 fredag. Det var leverandøren Kuuras som var kommet til butikken for å dele ut smaksprøver til folk som kom innom for å handle. - Vi holder til i Narvik, forteller Lotte til nettavisen. Hun bor daglig på Senja, men jobber for selskapet. - De hadde en drøm om å kunne tilby folket kjøtt av høy kvalitet i alle mulige varianter. Og drømmen skulle gå i oppfyllelse. I dag, over 80 år etter, produseres det kjøtt fra et hypermoderne produksjonsanlegg i Narvik. Der arbeider kompetente mennesker hardt hver eneste dag for å tilby Norge de aller beste kjøttvarer.

Mørt

Lotte delte som tidligere skrevet ut forskjellige smaksprøver. Hun forteller at kjøttet er gresk. - Dette er svinekjøtt som fåes ferdigmarinert i pakker. Vi har mange forskjellige typer, forteller hun videre. Det kom mange handlede kunder som også gjerne ville smake på dette kjøttet. Tilbakemeldingene var at det var veldig saftig.

Sosiale medier

Nå har Rema 1000 på Sjøvegan fått seg en side på Facebook. Det er ingen tvil om at Facebook blir mye brukt av bedrifter for å nå ut til folk. Hvis du en dag sliter med å finne inspirasjon til hva du skal ha til middag, så klikk deg inn på siden deres, så kanskje du finner noe spennende der?.

Annonse