ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Bankbygget på Sjøvegan:

Står uten leietakere

Det er i alt rundt 540 kvadratmeter som står uten leietakere midt i sentrum av Sjøvegan. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Det er enda tomme lokaler i det gamle bankbygget på Sjøvegan. Egil Lynum som eier bygget forteller at banken har kontrakt frem til høsten 2018, men om interesserte melder seg, kan banken løses ut før tiden.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Lokalene i første etasje ved bankbygget på Sjøvegan står enda tomme, det er enda banken som leier det ene lokalet, mens det andre står tomt og uten leietaker. Lokalene ligger sentralt til midt i sentrum og var i følge eier, Egil Lynum pusset opp i 2011. Selv om banken enda disponerer ene delen av bygget understreker Egil Lynum ovenfor nettavisen at de vil kunne løses ut hvis interesserte skulle melde seg.

540 kvadratmeter til leie

Det er ifølge Lynum synd at bygget står tomt. Her finnes det potensial for å skape nye næringer i kommunen, i tillegg til at det ikke er spesielt tiltrekkende å se på når bygget står tomt. Hele underetasjen på bygget er på rundt 540 kvm, og kan leies ut, enten hele etasjen eller i deler for flere leietakere med forskjellig bakgrunn innenfor næringslivet. - Det er flere rom og flotte lokaler med mange brukermuligheter, avslutter eier, Egil Lynum til nettavisen.