Salangen-Nyheter

Kick-off med SIF Friidrett:

Starten på noe bra

Det er mange forskjellige grener innenfor friidrett, og Dagfinn Antonsen ved Salangen IF Friidrett håper mange ungdommer blir med framover. ARKIVFOTO: HANS ERIK BØRVE

SJØVEGAN/TENNEVOLL: I romjulen blir det arrangert et kick-off i Salangshallen med Salangen IF Friidrett som etter en toårig pause endelig er i gang. - Det er uforpliktet og alle er velkommen for å prøve, sier Dagfinn Antonsen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Etter at Salangen IF Friidrett lå i dvale i to år, ble det i november gjennomført et ekstraordinært møte, hvor det ble bestemt et nytt styre for idrettslaget og planlagt hva som skulle skje framover. Dette bærer nå frukt, siden de på fredag 29. desember inviterer ungdommen i både Salangen og Lavangen mellom 10 til 18 år til å delta på friidrettsaktiviteter der alle kan prøve seg i hele åtte forskjellige grener.  Blant annet stafett med lag, sprint, kulestøt og hop både i høyde og lengde. Leder for SIF Friidrett, Dagfinn Antonsen håper mange finner tid i romjulen til å prøve seg på det de har å tilby. - Det er uforpliktet å vøre med, og alle kan prøve seg for å se om det er noe for dem, forteller Antonsen.

Dagfinn Antonsen er glad at Salangen IF Friidrett er kommet tilbake for fullt, og håper mange møter opp på kick-off arrangementet i romjulen. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Skape interesse

Friidrett har et veldig variert innhold, og Antonsen mener det kan være et alternativ for andre idrettsgrener, eller kanskje til og med noe ekstra å ha ved siden av en allerede aktiv hverdag. - Vi har mye fotball på sommeren, og ski på vinteren. Det er flotte sportyper også, men et alternativ er fint å ha, og breddeidretten er derfor greit å ha til stede, sier Antonsen fornøyd til nettavisen, og legger avsluttende til at de som velger å bli med videre blir å kunne få noen tøffe opplevelser. - Vi blir å hjelpe de som vil å delta på treningssamlinger som foregår på tilfeldige tidspunkt i året. Vi blir også å arrangere flere løp rundt i blant annet Sjøvegan, Lavangen og Øvre Salangen, avslutter Dagfinn Antonsen.

Arrangementet har sin oppstart fredag 29. desember i Salangshallen mellom Kl. 12.00 til Kl. 14.00, og er gratis å delta på.