Salangen-Nyheter

Sør- Troms regionråd:

Starter konkurranse

Nina Dons- Hansen i Sør Troms regionråd håper på mange spreke forslag i konkurransen.

SJØVEGAN: Sør-Troms regionråd inviterer kommunikasjonsaktører og reklamebyrå til deltakelse i konkurranse om anskaffelse av konseptutvikling og profilprosess for regionprosjektet med arbeidstittel "Kulturelle rasteplasser". - Vi ønsker mange spreke forslag, sier prosjektleder Nina Dons- Hansen (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Det jobbes iherdig med de kulturelle rasteplassene i regionen. Nå utlyses det en egen konkurranse i forhold til dette. - Vi håper på mange, spreke forslag til konkurransen om bidrag til regionprosjektet med arbeidstittel Kulturelle rasteplasser. Dette er en storsatsning for Sør-Troms regionen, støttet at Troms Fylkeskommune - et krafttak for å vise frem og ta i bruk mange, flotte steder som er innenfor en reiserute på halvannen times kjøring, sier prosjektleder Nina Dons- Hansen til nettavisen.Kunst

Dons- Hansen sikter til kunst i verdensklasse som for eksempel Morgans Skip og spennende laksefiske i Salangen. - Alle delprosjektene skal smeltes sammen til en enhet; derav utlyste konseptutvikling og profilprosess. Dette kommer til å blir nyskapende i forhold til aktiviteter ute i naturen, sier Nina Dons- Hansen. Mye skjer innenfor natur- og kulturformidling også nå. Dette skal taes med i dette prosjektet om å følge opp den digitaliserte utviklinga og gjøre stedene spennende for både små og store.