Salangen-Nyheter

SAFA arrangerer:

Starter kursing i bridge

Det er medlemmer fra Salangen Bridgeklubb som skal være lærere på kurset, forteller frivillighetskoordinator ved Salangen Frivilligsentral, Arve Johansen. FOTO: EVE HÖRNIG.

SJØVEGAN: I samarbeid med Salangen Frivillighetssentral, Salangen Bridgeklubb og IMDi (Integrerings- og mangfoldsdirektoratet) startes det nå i kveld opp et ny-begynnerkurs i bridge i SAFA sine lokaler her på Sjøvegan.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Salangen Frivillighetssentral (SAFA) har fått økonomisk støtte fra IMDi til å starte opp med spillkvelder, og starter med å holde et begynnerkurs i kortspillet bridge. - Vi har som mål å starte opp ikveld torsdag, altså den 16. mars, her vil deltakerne få den grunnleggende opplæringen som er nødvendig for å spille bridge, forteller frivillighetskoordinator ved Salangen Frivillighetssentral, Arve Johansen.

Anna Aglen og Arve Johansen ser frem til å starte opp med spillekveldene. FOTO: EVE HÖRNIG.

Blir etter hvert flere spill

Læremestrene til bridgekurset vil bli medlemmer fra Salangen Bridgeklubb som har med stor entusiasme takket ja til å lære bort kunster, knep og grunnleggende kunnskap rundt kortspillet. Etter hvert vil det også bli mulighet for andre spill på spilekveldene, flere kjente brettspill blir nevnt, blant annet monopol, Ticket to Ride, Carcassonne og Risk. 

Kurset begynner torsdag, 16. mars klokken 18:00 i SAFA sine lokaler, det blir servering av kaffe og te.