Salangen-Nyheter

Salangen HelseRehab prøver på nytt:

Starter med nytt tilbud

Fra og med 20.juni starter ett nytt velværetilbud ved Salangen HelseRehab i Salangen.

ELVELUND: Salangen HelseRehab gikk i går ut med en gladmelding. De starter nå opp med nytt tilbud på velværesiden fra og med 20.juni i år.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Salangen HelseRehab har tidligere prøvd flere former for drift, men nå prøver de seg innenfor velværesiden. Fra og med 20.juni starter de med nytt tilbud, som omfatter hele regionen. - Dette er et unikt og nytt tilbud til unge og eldre, som ønsker å komme igang med en sunnere og bedre livsstil. Vi har 33 års erfaring med helse og rehabilitering, noe mange vil vil nyte godt av, sier daglig leder Inger-Ann Fossli.

Helsefremmende

Tilbudet om velværeopphold med oppstart 20.juni vil være trygt, godt og helsefremmende, da de har kvalifisert personell tilgjengelig døgnet rundt. - Dette gir mulighet også til deg som trenger hjelp til personlige gjøremål. Vårt mål er å gi alle personlig og god omsorg og service. Ved ankomst tilbys du en velkomstsamtale, hvor vi ønsker å bli kjent med deg og dine behov for oppholdet, sier Inger-Ann Fossli. Fra og med 20.juni vil også bassenget åpne igjen for allmennheten, og man kan da bestille seg badetime. 

På nettsidene til Salangen HelseRehab kan man lese mer inngående om det nye tilbudet.