Salangen-Nyheter

Muligheter for lunsj på Sjøvegan:

Starter opp kafè i dag!

Per Willy ser frem til at mange salangsværinger kommer innom og bruker kafeen på Lundbrygga. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Per Willy ser frem til at mange salangsværinger kommer innom og bruker kafeen på Lundbrygga. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Per Willy Knutsen som driver Lundbrygga Pub åpner nå kafè på hverdager. I dag kl. 11.00 serveres den første gjesten kaffe på bryggekanten. - Det blir muligheter for å kjøpe seg enkle varme retter som har kort tilberedningstid, sier Knutsen.

Publisert:

Annonse
Annonse

Det stadig utvikling innenfor næringslivet på Sjøvegan. I dag åpner Lundbrygga Pub kafè hvor det blir mulig å kunne kjøpe seg varm mat. - Ja endelig kan vi komme igang med dette, etter at kjøkkenet har vært ombygd og oppgradert noe. Foreløpig blir kafèen åpen fra kl 11.00 og kl 14.00 fra onsdag til lørdag, men stengt mandag og tirsdag. Det vil være mulig og bestille for lag/foreninger eller selskap som har behov også på mandager og tirsdager, sier innehaver Per Willy Knutsen til nettavisen.

Tilbud

Det har hele tiden siden Lundbrygga Pub ble gjenåpnet vært meningen at det skulle være åpent også på dagtid. - Ja det har vært mitt ønske å få dette til, men det har tatt noe tid og få alt på plass. Det er også meningen at vi skal få en salatbar, men til åpningen har vi ikke det klart men det vil være mulig å kunne bestille dette også, avslutter en forventningsfull innehaver Per Willy Knutsen.