Salangen-Nyheter

Forestilling og flotte produkter:

Stått på siden høst

Forestillingen

SJØVEGAN: I går kunne glade salangsværinger oppleve en flott julemesse hvor elever fra flere valgfaggrupper på Salangen skole deltok med masse flott. Besøkende kunne også se en forestilling skrevet av Gunnar Sæbø.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Kulturhuset ble lyst opp i går med en enestående julestemning takket være glade elever fra Salangen skole som stilte opp med baksverk og julesnadder. Elever fra flere valgfaggrupper fra skolen deltok på julemessa. Blant annet kunne besøkende oppleve en flott forestillingen ved navn "Jakten på den forsvunnede nissedrakten", skrevet av salangsværingen Gunnar Sæbø, og både før og etter forestillingen kunne besøkende også få kjøpe god mat laget av elevene. Lærer Tone Sæbø var fornyød med både oppmøtet og den fabelaktige jobben som elevene hadde gjort. - Tusen takk til alle elever som var med på å gjøre julemessa ved Salangen skole til en fantastisk kveld, forteller Sæbø fornøyd til nettavisen.

Elevene fra Salangen skole stilte opp med masse flotte produkter som de har stått på siden høst med å lage. FOTO: PRIVAT

Stått på siden høst

Alle elevene jobbet sammen for å få julemessa på plass. Sal og Scene sto for at forestillingen kunne nytes på det beste, design og redesign jobbet med å få utstillingen på plass, og kjøkkengruppa passet på at kaffen og maten var varm. Arbeidslivfaggruppen styrte med alle de flotte produktene som kunne kjøpes. Lærer Sæbø avslører til nettavisen at elevene har stått på helt siden høst for å få alt klart til julemessa som fyrte av stabelen i går. - Elevene har stått på og jobbet med alt på skolen. Det er et bredt spekter av ting som skjer ved Salangen skole, og det ble ekstra artig når det var så mange som fant turen til kulturhuset og støttet opp arrangementet med de flotte elevene, avslutter Sæbø til nettavisen.