Salangen-Nyheter

Årets fineste dugnad på SABE:

Stell som alle andre

Det var cirka 20 frivillige som besøkte Sansehagen på torsdag for å være med på årets dugnadsrunde. Ikke alle er med på bildet. FOTO: MARITA ANDREASSEN

SJØVEGAN: På torsdag var det i overkant 20 oppmøte under årets viktigste grovdugnad i Sansehagen utenfor Salangen Bo- og Eldresenter. – Vi fikk gjort litt grovere arbeid siden vi var så mange, sier Anna Aglen Løkse.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Så ble det endelig duket for årets fineste dugnad ved Salangen Bo- og Eldresenter. Den årlige runden med omplanting, luking av ugress og blomsterbeddstellet i Sansehagen ble gjennomført med overkant 20 par hjelpsomme hender bestående av beboere, pårørende og frivillige. Ryddedugnaden blir årlig organisert av Salangen Frivilligsentral (SAFA), og Anna Aglen Løkse ved SAFA bemerker Sansehagen trenger stell som alle andre hager. – Den må holdes ved like hele tiden, og denne gangen fikk vi gjort en del grovere arbeid som vi trengte litt ekstra styrke for å få til, sier Løkse fornøyd til nettavisen.

Ekstra innsats

Dugnadsjobben ble delt i to økter, og i følge Løkse var det flere som tilbrakte nærmere hele tiden i Sansehagen og fikk stelt den opp til sommeren. – Det var en bra innsats fra alle i år, og videre mot fellesferien skal teknisk avdeling holde det ryddig, da kanskje som sommerjobb for skoleelever, avslutter Løkse.