Salangen-Nyheter

Kan vinne nye uniformer:

Stem på Lavangen!

Tidligere har Lavangen skolemusikk har tidligere marsjert på Midnightsun Marathon

TENNEVOLL: Gjennom en konkurranse, arrangert av OMO, har Lavangen Skolemusikk muligheten av å vinne nye uniformer. - Det er ikke alle som får uniformer, sier Hans-Erik Børve.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Lavangen skolemusikk har meldt seg på en konkurranse som gir dem muligheten til å vinne nye uniformer, men for å vinne er de avhengig å få folk til å stemme dem fram for å øke vinner sjansen. Dirigent Hans-Erik Børve setter pris på at folk klikker på siden og gir de en tommel opp. - Jeg registrerer at de uniformer vi har i korpset er kjøpt ferdig et sett fra et annet skolekorps sørfra. Gamle uniformer fra en annen tid. Når vi opptrer er det noen som har vansker med å bevege seg i dem på grunn av rar passform, sier Børve og legger til at de prøver å sy de til og rette på dem så godt de kan.

- Vi ønsker å være synelig

Børve nevner at det er flott at Lavangen skolemusikk klarer å holde seg oppe både på vonde og gode dager. - Til tross til at vi er fra en liten kommune er vi et korps som ønsket å eksistere og være synelig i kommunene og nabokommunene, sier han. Tidligere har Lavangen skolemusikk bidratt med å skape 17. maistemning i Gratangen, samt Lavangen. - Det hadde vært artig å fått moderne og fresh antrekk, sier Børve avsluttende.