Salangen-Nyheter

Julekonsert med Viseklubben Baluba:

Stemningsfull musikk

Viseklubben Baluba viste seg fra sin beste side på julekonserten deres. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Viseklubben Baluba serverte stemningsfull musikk i lag med julegløgg og pepperkaker i Salangen Kirke torsdag kveld, og selv med ruskevær ute strålte varmen i kirka under viseklubbens konsert.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Kvelden kunne nytes med god musikk og varm julegløgg i Salangen kirke, der Viseklubben Baluba holdt sin årlige julekonsert. Tildekket med en vakker adventfarge ble det spilt fløyelsmyke toner fra både gitar, piano og munnspill i samspill med vakre vokaler. Fra repertoaret kunne publikummet nyte vakre salmer og julesanger. Blant annet sang Hilde Løvberg og Siv Asplund Blix låta "Bånsull", som originalt stammer i fra Målselv. Salangen Barnekor fikk også bruke stemmebåndene sine, da de sang en vakker versjon av "Tenn Lys" og "En stjerne skinner i natt".

Katrine Mari Norgård sang "My Grown up christmas list", noe som sto i perfekt stil til hennes sangstemme. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Sang for full kirkesal

Viseklubben Baluba trakk til seg et stort publikum. Ved inngangen ble det solgt vel over 180 billetter, men siden barn fikk gå inn gratis, kan det gjettes at det det var vel over 200 besøkende som ville få med seg musikken, og kanskje en skvett med julegløgg. Desverre ble det en utfordring, for 15 liter gløgg viste seg ikke å være nok. Heldigvis var det mer enn nok av juleglede fra musikerne i Salangens egen viseklubb.

Det gikk fort tomt for julegløgg, men det var fortsatt nok pepperkaker å nyte under julekonserten. FOTO: ALEKSANDER WALØR.

Se videoreportasje fra konserten i SN-TVs "Ettermiddag" kl. 17.00 fredag !