Salangen-Nyheter

Nærbutikken Salangsverket:

Stenger dørene tidligere

Per Willy og kona Lisbeth har drevet dagligvarebutikken på Medby i Salangen i to år. Nå er det stopp. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

MEDBY: Nærbutikken på Medby som er drevet av Lisbeth Aamo Knutsen og Per-Willy Knutsen stenger dørene tidligere enn først anntatt. - Vi har vår siste hellidagsåpent i dag, og imorgen begynner vi opphørssalget, sier Knutsen til nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Tidligere skrev nettavisen at Knutsen Dagligvarer skulle legge ned virksomheten etter 31.desember 2014, på grunn av dårlig omsettning. Men etter at reportasjen hadde stått på trykk ble det endring. - Vi fikk beskjed fra vareleverandøren vår at de stoppet vareleveransen til oss. Det var egentlig ventet, sier daglig leder Per Willy Knutsen til nettavisen. Derfor begynner man i morgen mandag med opphørssalget på butikken på Medby. - Vi har vårt siste dag med hellidagsåpent i dag søndag, sier Knutsen.

Blir ikke Rema- kjøpmann

Det har i den siste uken også blitt klart at Per Willy som den butikk-gründeren han er, ikke kommer til å bli ny kjøpmann på Rema 1000 på Sjøvegan, etter Nina Årvold og Tor-Ivar Nyland. - Jeg og Lisbeth har avgjort at vi trenger mer tid sammen etter 2 år uten en eneste frihelg sammen. Jeg har derfor trukket tilbake mitt kanditatur som kjøpmann på Rema 1000 Sjøvegan, skrev Per Willy Knutsen på sosiale medier sist torsdag.