Salangen-Nyheter

Utbyggingen er rett rundt hjørnet:

Stenger en periode

Det jobbes nå intenst med planleggingen av utbyggingen av Mix Sjøvegan. Daglig leder Mazhar Iqbal forteller at han har store forventninger og at det nå nærmer seg stengning av butikken.

SJØVEGAN: Det jobbes nå intenst med planleggingen av utbyggingen av Mix Sjøvegan. Daglig leder Mazhar Iqbal forteller at han har store forventninger og at det nå nærmer seg midlertidig stengning av butikken.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

På papiret er arbeidet i full gang i forbindelse med den store utbyggingen av Mix Sjøvegan.  Både kjøkkenleverandøren og interiørdesignerne ved Z Interiør har vært å gjort sine mål i lokalet og lar nå kreativiteten spille ut over tegnebrettet, og om kort tid skal ombyggingen starte. Daglig leder, Mazhar Iqbal sier at så fort de har fått levert alle bestillingene av møbler og kjøkken vil butikken stenge dørene for en liten periode. – Jeg har jo lyst å ha minst mulig stengt, og regner med at det vil bli stengt rundt to uker. Det er enda ikke avklart når vi blir å stenge ettersom det avhenger om når vi får alt vi trenger, sier han.

Mange forventnigner

At utbyggingen har gitt spire for mange forventninger er ikke til å legge skjul på. Iqbal forteller til nettavisen at han er svært spent på den store dagen når det "nye" lokalet er ferdig å han igjen kan åpne dørene. – Jeg tror det kommer til å bli veldig bra, og jeg tror dette kommer til å bli en plass som Salangen virkelig trenger. Jeg har også fått mange henvendelser fra kunder som sier at de gleder seg til arbeidet er ferdig. Det kommer nok også til å bli en liten seremoni i forbindelse med re-åpningen, opplyser Mazhar.