Salangen-Nyheter

Sykkelklubb for Lavangen og omegn:

Stiftelsesmøte søndag

John Kenneth Overgård (bildet) håper på mange oppmøtende på stiftelsesmøtet, søndag klokken 19.00. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

John Kenneth Overgård (bildet) håper på mange oppmøtende på stiftelsesmøtet, søndag klokken 19.00. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

TENNEVOLL: Førstkommende søndag er det klart for stiftelsesmøte i det som skal bli en sykkelklubb for interesserte fra Lavangen, Salangen, og andre omkringliggende kommuner.

Publisert:

Annonse
Annonse

Når en sykkelklubb nå skal stiftes er det resultatet av det som en gang startet som en Facebook-gruppe. Det som nå skal bli en ekte sykkelklubb startet som en Facebook-gruppe. - Det er alltid artigere å sykle i lag med andre. Det ble derfor opprettet en Facebook-gruppe som er brukt til å organisere sykkelturer, sier en av initiativtakerne for den nye sykkelklubben, John Kenneth Overgård, til nettavisen. Nå skal de ta sin Facebook-gruppe til ett nytt nivå.


Økende interesser

Overgård kan fortelle til nettavisen at det er flere sykkelklubber i de omkringliggende kommunene. - Blant annet vet jeg at Bardu har sykkelklubb. Det har også Gratangen med flere, fortsetter han. - Det er definitivt en økende interesser for sykkelsporten i hele regionen, sier Overgård.

Alle er velkommen

Stiftelsesmøtet skal avholdes i

Astafjord Veksts lokaler på Tennevoll, søndag klokken 19.00

. - Alle er velkommen. Både nye og gamle sykkelinteresserte. Vi håper at blant annet dette vil øke interessen for sykkel ytterligere i våre kommuner, avslutter Overgård til nettavisen.

Annonse