Salangen-Nyheter

Klatreklubb i Salangen?:

Stine vil samle miljøet

For tiden settes det opp en helt ny klatrevegg i Salanghallen, og en som gleder seg til den er ferdig er Stine Blegeberg. Klatreinteressen sitter dypt hos henne og nå ønsker hun å samle klatremiljøet i kommunen.

SJØVEGAN: For tiden settes det opp en helt ny klatrevegg i Salangshallen, og en som gleder seg til den er ferdig er Stine Blegeberg. Klatreinteressen sitter dypt hos henne og nå ønsker hun å samle klatremiljøet i kommunen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Inne i Salangshallen er arbeidet i full gang med å sette opp en ny katrevegg. I Salangen finnes det faktisk flere klatresinteresserte, og en av disse er Stine Blegeberg som nå ønsker å få samlet klatremiljøet i kommunen. – Det gleder meg veldig å høre at veggen nå settes opp og at vi snart kan begynne å klatre. I den anledning ønsker jeg å prøve å få til et møte hvor vi kan se mulighetene for å starte en klatreklubb i Salangen. Jeg vet at det er flere i kommunen som har interesse og erfaring med klatring, sier Blegeberg til nettavisen.

Stine Blegeberg er veldig aktiv og har blant annet erfaring fra tidligere med klatring.

Viktig med sikkerhet

Grunnen til at Stine ønsker å starte en klatreklubb i Salangen er for at de som har interessen skal lettere ha mulighet til å ta kursing. – Sikkerhet er veldig viktig i denne sporten, og det er en stor fordel om flere har BRAT-kort kurs. Jeg har vært i kontakt med Norges klatreforbund, og håper vi kan få til ett lite møte i løpet av mai, opplyser hun.