Salangen-Nyheter

Millionfisken 2014:

- Stor betydning for oss

Nina Årvold ved Rema 1000 på Sjøvegan har all god grunn til å smile etter helgas Millionfisken- arrangement. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Nina Årvold ved Rema 1000 på Sjøvegan har all god grunn til å smile etter helgas Millionfisken- arrangement. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Millionfisken er et arrangement for folket - men satser også stort på å løfte det lokale næringslivet. For Rema 1000 på Sjøvegan og eier Nina Årvold har arrangementet stor betydning.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 11.07.2014 kl 00:00

Annonse
Annonse

Nina Elisabeth Årvold er daglig leder ved Rema 1000 Sjøvegan. Hun forklarer at Millionfisken er av stor betydning for det lokale næringslivet, og at arrangementet merkes godt omsetningsmessig.

Merker godt effekten av Millionfisken

Selv om Rema som bedrift sitter litt på sidelinjen uten å delta aktivt i arrangementet, merkes effektene av Millionfisken, forteller Årvold. - For vårt vedkommende er Millionfisken et kjempearrangement, og for vår del vises dette omsetningsmessig, sier hun til nettavisen. Årvold trekker frem mye folk og mye liv som sentrale trekk ved arrangementet, som fører til god omsetning for det lokale næringslivet. - Jeg vil tro at arrangementet har stor betydning for det lokale næringslivet generelt, mener Årvold.

Fokus på næringslivet

Et av Millionfiskens hovedfokus er jo nettopp dette med å løfte det lokale næringslivet. Årvold antar at komitéen har lagt ned adskillige timer med jobb i nettopp dette. - Det er kjempebra at Millionfisken har dette fokuset og tenker på det lokale næringslivet, sier Årvold videre.

Annonse