Salangen-Nyheter

VM på Idrettsheia:

Stor fotball-suksess!

Oppmøtet var godt på arrangementet, og det var god stemning på Idrettsheia. FOTO: VEMUND MATHIESEN

SJØVEGAN: Etter måneder med planlegging, ble VM på Idrettsheia arrangert onsdag 4. juli. På arrangementet spilte rundt 80 spillere på over 20 lag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Klokka 10 onsdag startet VM på Idrettsheia. Arrangementet har blitt planlagt i flere måneder, og ble arrangert av Salangen AUF, med kun ungdommer som arrangører. Selv om AUF arrangerte, var arrangementet politisk nøytralt, og alle var velkomne.

Multikulturelt

Arrangørene av mesterskapet hadde på forhånd snakket med asylmottakene i Salangen og Bardu, og lagene var satt sammen av arrangørene. Dermed fikk alle lagene flere nasjonaliteter og kjønn, siden integrering og likestilling var temaet for arrangementet.

Flotte premier

Det var mange fine premier sponset av det lokale næringslivet, blant annet ble det trukket om 3 festivalpass til Millionfisken 2012. Vinnerne av mesterskapet ble "Playboy Chicken", som kom seg fint gjennom gruppespillet, og klatret helt til topps i cupen. Disse vant en middag på Elvelund hver, i tillegg til Lidolido- billetter til tordagens konsert på Lundbrygga.