Salangen-Nyheter

1 år i nye lokaler - nå også med:

Stor jubileumsfeiring!

Det er nok ikke bare kundene som er interesserte i sykkelen som skal auksjoneres bort. FOTO: MATS NILSEN

Sport 1 på Sjøvegan skal fra i dag onsdag til fredag 30. april holde 1 års markering i butikkens nye lokaler. Det blir jubileumstilbud på sykler og klær, samt trekning av 20 fiskestangvinnere under jubileumstiden.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det er ett år siden Sport 1 på Sjøvegan flyttet fra sitt gamle lokale på Strandsenteret, og fra i dag til fredag skal butikken holde jubileum. I disse jubileumsdagene har Sport 1 jubileumstilbud på blant annet sko, klær og sykler. – Vi er absolutt fornøyde med fjoråret, og de nye lokalene. Vi er jo så sentralt her, forteller daglig leder på Sport 1, Brita Sagerup til nettavisen. Å arrangere noen uteaktiviteter utenfor butikken kunne være en god idé, men på grunn av det uforutsigbare været blir det ingen aktiviteter.

Deler ut fiskestenger                   

Dersom foreldre ønsker å gi barna en fiskestang, kan de bare ta seg en tur innom Sport 1. I et samarbeid med NJF, DNT og Statsskog skal Sport 1 dele ut 20 fiskestenger til barn. Gjennom jubileumsdagene kan de ansatte på butikken skrive opp navnene til barna som er innom butikken, og på slutten trekkes det ut 20 unger som får en fiskestang.

Holder auksjon

Under jubileet skal det også auksjoneres bort en sykkel til verdi av 3000 kroner, der minstetibudet er kun 800 kroner. . – Vi tenkte kanskje at russen ville likt sykkelen, siden den er helt rød, avslutter en lattermild Brita Sagerup.