Salangen-Nyheter

På Garsnes i Salangen:

Stor rorbu-satsing

Det nye rorbuanlegget på Garsnes blir innholdsrikt, og klar til å ta i mot gjester fra våren/sommeren 2016. FOTO: ILLUSTRASJON, LAVANGEN ENTREPRENØR

GARSNES: Andreas Utstøl og selskapet Garsnes Utvikling fortsetter og satse friskt. Til våren skal det stå ferdig et flott rorbu-anlegg. Arbeidet med å bygge anlegget starter allerede i november i år. - Dette er en del av våre langsiktige planer, sier Andreas Utstøl (bildet)

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Da nettavisen tar kontakt med Andreas Utstøl om satsingen er det en glad Utstøl som har friskt pågangsmot og ideer om fremtiden. - Flere rorbuer har vært en del av våre langsiktige planer, og no realiseres det også. Vi bruker vinteren på å få gjort mange prosjekter sånn at vi e klar for vår og sommer igjen, sier Utstøl til nettavisen. Det er firmaet Lavangen Entreprenør som skal bygge anlegget. Da nettavisen spør Utstøl om prislappen på det nye rorbuanlegget, er Utstøl tilbakeholden. Men det er naturlig og tenke at prislappen er nok i millionklassen. Hver rorbu får en grunnflate på 50 kvadratmeter og blir over to etasjer. Rorbuene skal bygges ved siden av rorbuene som allerede i dag er satt opp på anlegget på sørsia av Sagfjorden.

Slik blir de nye rorbuene på Garsnes, sett utenfra. FOTO: ILLUSTRASJON, LAVANGEN ENTREPRENØR.

Ny bankforbindelse


Andreas Utstøl og Garsnes Utvikling har også fått en ny bankforbindelse i DnB Narvik. En bank som ser muligheter for fremtiden, ilag med Utstøl. - Det nye rorbuanlegget gjør at vi får 18 nye sengeplasser, i tilegg til de 16 vi har fra før, sier Utstøl og legger til at neste år har Garsnes Brygge 10 års jubileum. - Det blir ei flott markering med nye rorbuer, ny molo og marina, og endel andre småting som vi har på gang, sier Utstøl lurt.