Salangen-Nyheter

Over 60% økning på ett år:

Stor vekst for Ibestad Ap

Arbeiderpartiet på Ibestad har det siste året opplevd en enorm økning i sine medlemstall. Siden januar 2018 har partiet vokst med hele 60%, det er helt fantastisk, sier valgkampleder for Ibestad Arbeiderparti, Ella Irons. F.v.: Ella Irons, Eidar Tøllefsen, Linn K. Henriksen og Ola Frantzen. FOTO: PRIVAT

HAMNVIK: Arbeiderpartiet på Ibestad har det siste året opplevd en enorm økning i sine medlemstall. Siden januar 2018 har partiet vokst med hele 60%, det er helt fantastisk, sier valgkampleder for Ibestad Arbeiderparti, Ella Irons.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Siden januar 2018 har Ibestad Arbeiderparti hatt en kraftig vekst i medlemmer, siste bekreftede tallene er at de har gått fra 32 til 54 nye medlemmer, men valgkampleder Ella Irons forteller at det den siste uken har vært mange som har ytret interesse om at de ønsker å melde seg inn i Ibestad Arbeiderparti. – Det er helt fantastisk! Det har vært en stor oppslutning det siste året, og vi har en veldig dyktig førstekandidat, Linn Katharina Hendriksen som virkelig har lyst å gjøre en god jobb, sier Irons.

Positivt med unge i politikken

Noe som Ella er svært positiv over er at det er innbyggere i alle aldersgrupper og fra alle kanter av kommunen, og hun tror at dette kommer av at de har klart å skape en entusiasme som gjør at folk ønsker å være med å bidra i lokalpolitikken. En av partiets nye medlemmer som Irons trekker frem er en av deres yngste, Ola Frantzen. – Det er alltid positivt med nytt ungt blod i politikken. Vi ønsker å jobbe for alle i kommunen, og en av de sakene vi jobber for å fremme er sommerjobber for ungdom, det er kanskje en liten sak i det store bildet, men en stor sak i et lite samfunn, sier valgkamplederen.