Salangen-Nyheter

Spennende tid i vente:

Store prosjekter i sving

Eier og gründer av Garsnes Utvikling, Andreas Utstøl har en spennende tid i vente. FOTO: VERONICA KLAUSSEN

Eier og gründer av Garsnes Utvikling, Andreas Utstøl har en spennende tid i vente. FOTO: VERONICA KLAUSSEN

GARSNES: Det er mye aktivitet på Garsnes fremover. Store prosjekter, og utviklingen, er i full gang. Mandag formiddag inviterte eier og gründer Andreas Utstøl (bildet) til pressekonferanse.

Publisert:

Annonse
Annonse

På pressekonferansen var også Morten Mikalsen tilstede. Bjørnar Rørstrand er også med i prosjektet nå, som styreleder. Det er disse to, og selvfølgelig Utstøl selv, som er med i prosjektet. - Dette begynner jo å bli ganske så stort, så jeg følte at det ble for mye å bli sittende alene med. De er jo fantastiske mennesker i tillegg, så jeg er veldig glad for at jeg fikk inn de to, forteller Andreas Utstøl til nettavisen.


Garsnes utvikling AS

- Det vi skal gjøre er å fylle opp, å klargjøre, det første området til rorbuene. Dette er det samme området som popgruppa Plumbo skal spille på under Millionfisken den 5.juli. Da blir det også plass til 8 - 10 nye vognplasser helt nede ved vannkanten. Disse skal vi også leie ut på langtidsbasis. Etter det skal vi begynne med hyttefeltet oppi her, forteller den stolte eieren Utstøl videre. De har allerede solgt noen hyttetomter. - Ja, vi har solgt åtte stykker, så vi har to igjen til den tilbudsprisen som vi har sagt. Deretter selger vi 9 tomter i første byggetrinn, forteller Utstøl videre.


Hyttetomter

Garsnes Utvikling AS skal utarbeide veien opp til hyttefeltet. Da får folk virkelig se hva de kjøper. - Det vil jo ta sin tid å få veien helt opp, men det betyr mye å kunne ordne det slik at man kan gå, eller kjøre, opp for å se. Det er fantastiske tomter, med en utrolig vakker utsikt utover det hele, forteller Andreas videre. Dette er lagt opp i to byggetrinn. - Nå tar vi de 17 første tomtene, og 8 tomter er jo allerede solgt. I første del ligger de største investeringene. Det får vi på plass nå - slik at de som har kjøpt, og skal kjøpe, kan begynne å bygge, sier Utstøl.


Komplett annlegg

På Garsnes er det et nesten et komplett anlegg. Det er både restaurant og flytebrygger. Og det skal det bli mer. - Vi har nettopp bestilt 120 meter betongbrygge og utriggere til 30 nye plasser. Vi har allerede solgt 17 plasser, og vi tar imot bestillinger nå, fortsetter han. Det er mange som har tatt kontakt med Andreas angående dette prosjektet. - Det er folk fra Salangen, Bardu og andre nærkommuner som har tatt kontakt. Alle vil ha en nærhet til havet - og det er jo det vi tilbyr, fortsetter han. Det går raskt mot sommer, og av og til så føler man at tiden renner i fra en. - Hvis ikke noe går veldig galt, så skal marinaen være ferdig tidlig i juli. De første vognplassene blir ferdig om 2-3 uker. Og så begynner de med veien etterpå, fortsetter han. Hvis det er noen der ute som kunne tenke seg en vognplass, så ta kontakt med Utstøl på mail eller telefon. - Det gjelder å være raskt ute, for plassene forsvinner fort, avslutter Andreas Utstøl.


Sjekk ut videoinnslaget, der Andreas Utstøl forteller om planene fremover: