Salangen-Nyheter

Tjuvstartet med før- premiere:

Storslått visning av TV-serie om nettavisen

Tromsø- artisten Mats Svendsen fremførte melodien "Safe and Sound" for publikum i Salangen kulturhus. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Torsdag kveld var den store dagen oss i redaksjonen i Salangen-Nyheter og for eier Jon Henrik Larsen, når det var duket for før-premiere på den nye TV-serien i kulturhuset.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Rundt 70 personer fra fjern og nær hadde tatt turen til kulturhuset på Sjøvegan torsdag kveld. Da var det før- premiere på den kommende TV-serien som skal gå på TV3 hver tirsdag kveld kl. 21.30, fra og med 30.januar. Serien som omhandler Jon Henrik og de andre ansatte i nettavisen Salangen-Nyheter. Blant annet var MIKI-senterets musikalske lillebror Mats Svendsen tilstede, og bidro med sin flotte musikk, dikteren Benjamin Bjørkli fra Senja, som fremførte et dypt, personlig og åpent dikt som het "Masken". Adrian Simonsen fra MIKI-senteret var også på scena å fremførte låten "Nothing Else Matters" av Metallica.

Dikteren Benjamin Bjørkli leste ett av sine egne dikt for anledingen. "Masken" er et dypt, personlig og åpent dikt. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Ordfører i Salangen kommune, Sigrun Wiggen Prestbakmo holdt også en tale i forkant av visningen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

For Autismeforeningen i Troms stilte Bjørn Abelsen (t.v.) og hans autistiske datter Elise. De fortalte hvor stor inspirasjon Jon Henrik er for veldig mange. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Statsminister og MIKI-senterets storesøster Erna Solberg, hadde ikke mulighet å komme på før- premieren da hun var i Davos,  men sendte istedet en personlig videohilsen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.