Salangen-Nyheter

Folkeavstemning på Coop:

Stort fokus på kaffe

Det er tredje året Dagmar Johansen stiller som kandidat for medlemsrepresentant for butikkjeden Coop. FOTO: ALEKSANDER WALØR.

Det er tredje året Dagmar Johansen stiller som kandidat for medlemsrepresentant for butikkjeden Coop. FOTO: ALEKSANDER WALØR.

SJØVEGAN: I går fredag var det folkeavstemning for ny representant for Coop medlemmer. I Salangen har vi Dagmar Johansen som er representant. Flere Coop medlemmer gav sin stemme, og fikk en pose kaffe.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det var stand inne i Coop butikken på Sjøvegan i forbindelse med valget av ny medlemsrepresentant, her i området har vi Dagmar Johansen fra Salangen som er en av de som medlemmene folk kunne stemme på under fredagens folkeavstemning. - Alle som stemte på fredag fikk en pose kaffe, forteller daglig leder ved Coop Extra Sjøvegan, Agnar Magne Fossbakk.

Ta i mot henvendelser

Dagmar Johansen forteller det å være medlemsrepresentant for Coop blant annet går ut på å ta i mot henvendelser fra medlemmer og kunder, måtte det være ris, ros, tilbakemeldinger eller ønsker. Videre forteller hun at det fremdeles kommer til å være et tilbud om post i butikk når den nye butikken åpner i det nye bygget.

Vil ha et kaffe-tilbud

Dagmar forteller at hun har engasjert seg veldig i planleggingen om den nye Coop Extra butikken som skal bygges på Sjøvegan. Hun forteller at hun har fått flere henvendelser fra lokale Coop-medlemmer om å ha en seksjon med sitteplasser og et kaffe tilbud, foreksempel en kaffemaskin. Hvem vet, kanskje blir det til og med koppholdere på de nye handlevognene i den nye Coop Extra butikken..?

Annonse