Salangen-Nyheter

Lufter ideer om U4 området:

- Stort potensiale

Samfunnsidealisten Markus Svendsen har ideer for hva U4- området kan brukes til. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Samfunnsidealisten Markus Svendsen lufter ideer om hva som kan gjøres med U4 området i sentrum. Etter det tidligere i forrige uke ble lagt ut forslag på sosiale medier om å omdøpe U4- området.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det har den siste tiden vært snakk om å gjøre litt utbedringer av U4- området i Sjøvegan- sentrum, både navnet og bruken har det blitt luftet ideer om på sosiale medier. Markus Mildar Svendsen er en av de som har luftet noen ideer om hva området kan brukes til. Han forteller i intervju med nettavisen at han var for lenge siden med på et møte hvor de gjorde litt brainstorming om hva området kunne brukes til.

Markus ser også for seg området har stort potensial for å bli et samlingspunkt under arrangementer, og ser for seg at det også kan bygges en paviljong hvor for eksempel musikkforeningen kan spille, eller ordføreren holder 17. mai tale. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Har tegningene klare

Blant ideene nevner Svendsen at det kunne vært laget eget lekeområde, det kan plantes og lage stier, grillplasser med benker, teltplass, badestrand, for å nevne noen. Markus har selv i forbindelse med brainstormingen laget flere tegninger hvor han legger frem eksempler på bruk av U4 området i sentrum. - Tegningene er noen år gamle, sier han.  Avslutningsvis understreker Markus at området på ingen måte skal være i konkurranse med næringslivet i Salangen, men heller et supplement som alle skal kunne ha glede av.