Salangen-Nyheter

Fra kiosk til restaurant:

Stort prosjekt på gang

Bakrommet skal renoveres og taes i bruk til den framtidige restaurantlokalet. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Bakrommet skal renoveres og taes i bruk til den framtidige restaurantlokalet. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Det er nå kjent at Mazhar Iqbal ønsker å bygge ut kiosken på Sjøvegan til en restaurant, og planleggingen er allerede i full gang. - Prosessen har startet, og vi har begynt å tegne hvordan ting skal bli, sier Iqbal til nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

For Mazhar vil høsten markere en ny og spennende utvikling, han har et ønske om å oppgradere Mix-butikken til en restaurant. Daglig leder Mazhar Iqbal kan fortelle at det er mye arbeid som er i vente. - Restauranten er ikke et lite prosjekt, men jeg ser fram til å kunne gjøre den til en realitet, sier Iqbal fornyød. Han forteller at ut denne måneden og deler av september skal gå til å få alt klart til utbyggingen. - Vi planlegger mye om hvordan vi skal gå fram. Vi tegner planer for bygget, og senere skal vi søke om skjenkebevilgning, sier Iqbal til nettavisen.

Ifølge Iqbal er den nåværende planen å rive veggen der posthyllen og godterihyllen står for å skape en bedre flyt i lokalet når restauranten kommer. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Mye nytt

Iqbal kommenterer at den gamle menyen ikke vil forandre seg, med omtanke til stamkundene hans. Men når restauranten blir bygd skal vi få mye nytt. - Jeg blir å ha fokus på det jeg er kjent med, nemlig mat fra mitt land som er Pakistan, men vi blir også å inkludere flere andre retter som vi blir å se nærmere på under planleggingen. Alt jeg vet er at det blir godt, sier han avslutningsvis til nettavisen.

Annonse