Salangen-Nyheter

Salangen IF Turn:

Stortrivdes på stevne

Turnerne under lørdagen defilering på Setermoen. FOTO: RUNE JENSEN, FOTOGJETEREN

SETERMOEN: Bardu IL Turn inviterte i helgen 668 gymnaster fra hele kretsen til barnekretsturnstevne i Barduhallen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Stevnet startet med defilering av deltakende turngrupper i kretsen, fra Barduhallen og opp mot sentrum av Setermoen med faner og korpsmusikk. Det var et flott skue med så mange deltakere i lang rekke gjennom sentrum. Ordfører Arne Nysted (Ap) i Bardu kommune holdt tale for gymnastene og fremhevet deres valg av idrett som positivt for veien videre i livet. Programmet for turnstevnet i helgen var ulike aktiviteter lørdag med defilering, trening, svømming, og diskotek. Underveis ble det matservering, og muligheter for litt snop i kiosken. Søndagen startet med trening, defilering og til slutt oppvisning. Det ble temmelig fullt i Barduhallen i helgen når 668 gymnaster skulle ha oppvisning hvor familie, slekt og venner hadde lyst til å få ta del i både stemningen og oppvisningene.

Tre blide turnere som har gledet seg veldig til helgens turnstevne. Første stevnedag hadde de vært med på defilering i sentrum og senere på dagen svømming og diskotek som sto på programmet. Fra venstre Synne, Tiril og Tine. FOTO: RUNE JENSEN, FOTOGJETEREN

Forventningsfull

Salangen IF Turn deltok med sine ulike partier på BKST i Bardu. Gymnastene startet tidlig lørdag morgen med trening kl. 09.00, for senere å delta på defileringen i sentrum. Aktørene var spente og forventningsfulle både i forhold til de ulike aktivitetene i programmet, men også det å møte andre gymnaster. Det var bred enighet mellom jentene at lørdagens diskotek var det store høydepunktet. Noen av jentene fortalte at de hadde vært å «shoppet» nye klær til diskoteket, før de forlot nettavisen for å hoppe i bassenget.

Her er en gjeng fra Salangen Turn som var klar for ei svømmeøkt i svømmehallen. Diskoen senere på dagen ble byttet ut med ei ekstra treningsøkt i steden. FOTO: RUNE JENSEN, FOTOGJETEREN.

Stor begivenhet

Det er 10 lag i kretsen for Troms, og barnekretsturnstevnene rullerer på de ulike lagene årlig. Hvert tiende år er det Bardu sin tur, så det er en stor begivenhet som skjer denne helgen. Rundt 150 frivillige er med å bidra til at turnstevnet kan gjennomføres slik at gjestene får best mulig tilretteleggelse av aktiviteter, matservering og overnatting, før de fornøyd kan returnere hjem etter en opplevelsesrik helg.

Se videoreportasje fra helgas barnekretsturnstevne i Bardu, i web-tv sendingen "SN-TV" klokken 17.00 til 17.30 i dag!