Salangen-Nyheter

Vil du ha perfekte skispor til vinteren?:

Støtt tråkkemaskinen

– Vi har en kronerulling som pågår hele tiden, og nå som det begynner å gå mot høst ønsker vi å minne folk på om å være med å støtte SIF Skis tråkkemaskin, sier Inger-Kristin Hognestad (innfelt) til nettavisen.

SJØVEGAN: Det er forhåpentligvis enda en stund til ski sesongen braker løs, men selv om tråkkemaskinen enda ikke er begynt å gå, så går kronerullingen kontinuerlig. Skal løypene tråkkes, må driftskostnadene dekkes.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Å holde en tråkkemaskin i drift gjennom en hel vintersesongen er ikke gratis, særlig hvis tråkkemaskinen er av en eldre årgang. Det er nettopp dette som er en av utfordringene til SIF Ski, og Inger Kristin Hognestad forteller til nettavisen at det er ønskelig at alle som liker å ha muligheten til å gå i fine, preparerte løyper gjerne må være med å støtte noen kroner. – Driftskostnadene med tråkkemaskinen går mye på vedlikehold og reparasjoner ettersom maskinen er av en eldre type. Vi har en kronerulling som pågår hele tiden, og nå som det begynner å gå mot høst ønsker vi å minne folk på om å være med å støtte SIF Skis tråkkemaskin, sier Inger-Kristin Hognestad til nettavisen.