Annonse
Salangen-Nyheter

Mannskap på Hurtigruta:

Støtter Vimmes aksjon

De ansatte på MS Lofoten støtter Jan Vimme i sin sak om å samle inn penger til Barnekreftforeningen.

De ansatte på MS Lofoten støtter Jan Vimme i sin sak om å samle inn penger til Barnekreftforeningen.

SJØVEGAN: Salangsværingen Jan Vimme skal ut på en 40 dagers tur for å samle inn penger til Barnekreftforeningen. I den forbindelse har mannskapet på "MS Lofoten" bestemt seg støtte formålet med sin egen donasjon.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Den 15. mars setter Jan Vimme ut på en 40 dagers tur fra Kautokeino til Sulitjelma med ski og med pulk. Dette gjør han for å samle inn penger til Barnekreftforeningen. I den forbindelse har de ansatte på "MS Lofoten" bestemt at alle tipspenger som kommer inn på "MS Lofoten" fra 1. mars og frem til Vimme er i mål vil bli donert til dette formålet.

En god sak

Venn av Vimme og resepsjonssjef, Snorre Pedersen ved "MS Lofoten" forteller at mannskapet ønsket og ta del i denne aksjonen. - Alle ansatte har blitt enige om at vi kommer ikke ta tipsen til oss slev, men heller gi det til Jan. Vi har regnet ut at når Jan er ferdig vil vi sannsyneligvis ha samlet inn 50.000 kroner. Vi har høye ambisjoner, men når det gjelder en såpass god sak må vi ha høye ambisjoner. Vi må tenke på dem som er sårbare og dem som er fremtiden, avslutter Pedersen til nettavisen.

Annonse