Salangen-Nyheter

Skal besøke det britiske parlamentet:

Studietur til London

8. mars reiser Julie Lilleng (t.v) og Marlene Løvberg sammen med klassen sin til London. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

8. mars reiser Julie Lilleng (t.v) og Marlene Løvberg sammen med klassen sin til London. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Julie Lilleng og Marlene Løvberg studerer samfunnsfaglig engelsk og snart skal de ilag med flere elever dra til London for å oppleve både kultur og politikk.

Publisert:

Annonse
Annonse

8. mars skal elevene ved samfunnsfaglig engelsk på klassetur til London. Der skal de blant annet få se og oppleve i praksis det de har lært på skolen. - Vi skal blant annet på museum og på musikal, også skal vi besøke parlamentet, forteller Marlene Løvberg.

Skryter av læreren

De 12 elvene ved linjen har det siste året hatt flaskeinnsamling og solgt nødhammere for å samle inn penger til klasseturen. - Jo flere penger vi får inn jo flere attraksjoner kan vi besøke og lære av, forteller Julie Lilleng. Hun forteller også at deres lærer er godt kjent i London og de skryter av alt de har lært av han det siste året.

Vi lage video-blogg fra turen

Både Julie og Marlene har tidligere gått mediefag og de ønsker å lage en video-blogg om London turen som skal sendes på Salangen-Nyheter sine nettsider. - Dette er noe vi ønsker å gjøre av flere grunner, først å fremst for å gi noe tilbake til de som har støttet oss, og for å vise hva vi gjør, men det er også for vår egen del for å kanskje få promotert litt og å ha noe å vise til, avslutter elevene i intervju til nettavisen.