Salangen-Nyheter

Viseklubben Baluba fikk storfint besøk:

Styremøte i Norsk Viseforum på Sjøvegan

Styret i Norsk viseforum; (F.v.) Eli Helene Johannessen, Synneva Gjelland, Emilie Sofie Olsen, styreleder i Norsk viseforum, Per-Arne Brunnvold (styreleder), Erling Ramskjell Knut-Arild Melbø, Audun Reithaug (daglig leder). FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

SJØVEGAN: Norsk Viseforum valgte å avholde styremøtet på Sjøvegan denne helga, til stor overraskelse og ikke minst stor glede for Salangen Viseklubb Baluba, som føler både anerkjennelse og at dem blir sett av Norsk viseforum.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Styret i Norsk Viseforum består av 7 medlemmer. Denne gangen var 6 av styret samlet i Sjøvegan for å avholde styremøte, til stor glede for Salangen viseklubb, Baluba. - Som medlem av Norsk Viseforum og som medlem av Landsstyret, så er dette utrolig fint at styremøtet denne gangen blir avholdt her på Sjøvegan. Vi føler jo at vi både blir sett og får en god anerkjennelse av det vi Salangen Viseklubb holder på med. For meg personlig som visekunstner så betyr det mye å få være med, både i Norsk viseforum og i Landsstyret. Det gir både kunnskap og utvikling, og jeg får anledning til å være med å påvirke organisatorisk, visemiljøet  i en ny retning. For meg er det en stor ære å få være med på dette, sier styremedlem Eli Helene Johannessen til nettavisen.

En av de bedre

Det er kanskje ikke helt uten grunn at Norsk Viseforum valgte å avholde sitt styremøte nettopp her i Sjøvegan. -  Det at vi har valgt å komme til Sjøvegan å avholde styremøte, har med at vi vil besøke Salangen Viseklubb, som har utmerket seg med stor aktivitet, og tar styreverv. I tillegg er jo Salangen Visklubb en av de mest veldrevne viseklubbene i Norge. Visemiljøet i Norge er nok inne på en god bølge nå, og særlig er det oppsving på Sør- og Vestlandet for tiden. I Nord Norge har jo Visemiljøet  vært stort og aktivt gjennom mange år. I tillegg så er det jo fint for oss å kunne reise gjennom et så flott og vakkert landskap, og oppleve å bli så godt mottatt av Salangen Viseklubb, avslutter Styreleder Per Arne Brunnvold og daglig leder Audun Reithaug.

Betyr mye

Salangen Viseklubb Baluba, holdt en intimkonsert i øvingslokalene til styret i Norsk Viseforum. - Vi må jo gi noe tilbake til Forumet når de gjester oss her på Sjøvegan. For oss betyr det masse  at Norsk Viseforum legger møtet til Sjøvegan. Det er stor stas for oss, og ikke minst at vår viseklubb blir sett. Vi blir jo enda bedre kjent og jeg vil si at Norsk Viseforum er til stor hjelp for oss i mange sammenhenger. Vi får hjelp til å kunne søke på midler for å kunne drifte vår viseklubb på en god måte, så dette er stort for oss at Norsk Viseforum legger møte nettopp hit til Sjøvegan, noe som også bidrar med å gi ny inspirasjon for oss i klubben. Derfor så ville Salangen Viseklubb Baluba gi litt tilbake, og holdt en liten konsert i våre øvingslokaler. Dette for å gi en smakebit av hva vi holder på med her. Intimkonserten ble veldig godt mottatt av medlemmene i Norsk Viseforum. Det ble jo spesielt fint at vi kunne hilse sola velkommen akkurat i dag, avslutter leder av Salangen Viseklubb, Inger Strand til nettavisen