Salangen-Nyheter

Lavangen Pensjonistforening:

Suksess med årlig basar

Masse fine gevinster både på bok og tombola. Søndag ønsker Pensjonistforeningen i Lavangen at du tar ettermiddagskaffen på Fjellkysten.

ÅBREKKA: Hvert år arrangeres det basar på Fjellkysten. – Det er dette som skal til for å holde hjulene i gang , forteller leder av Lavangen Pensjonistforening, Johan Svendsen til nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Den årvisse basaren til Lavangen Pensonistforening begynner å bli klar. Den går nemlig av stabelen søndag den 22. september kl 17:00. på Fjellkysten. – Det er klart at denne basaren er veldig viktig for foreningens eksistens og virke, for inntektene fra denne er med på å holde hjulene i gang resten av året, sier leder i Lavangen Pensjonistforening, Johan Svendsen.

Kaffe og kake

r

Til årets basar blir det salg av både kaffe og kaker, og de har tombola og loddbøker med mange flotte premier som de har fått inn. - Blant annet kan jeg nevne et gavekort fra Lapphaugen turiststasjon. Vi håper jo at basaren blir godt besøkt i år som den har vært tidligere, og ønsker alle hjertelig velkommen, avslutter Johan Svendsen til nettavisen.