Salangen-Nyheter

Salangen IF Turn:

Suksess-oppskrift

Bildet er fra juleoppvisningen til turngruppa i 2010. Det blir spennende å se hva de finner på i år. FOTO: PRIVAT

SJØVEGAN: Det er som regel fullsatte benker i Salangshallen når Salangen IF Turn har sine årlige juleoppvisninger. Datoen for årets show er satt til lørdag 7.desember klokken 15.00.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Salangen IF Turn har følgende aktive grupper i sesongen 2013/14: Førskolegruppa består av gutter og jenter i 3-5 års alderen, så har vi neste gruppe som består av de mellom 6-8 år, deretter 9-11 år, 7.trinn og opp, og sist men ikke minst gruppen "Seniorita" for de unge og godt voksne damene.

Sto uten trener

3 til 5 åringene sto uten instruktør i fjor høst, ble et godt tiltak borte. Tove Sletten er ildsjelen som tok på seg treneransvaret. Hun savnet virkelig innslaget av denne aldersgruppen under juleoppvisningen til turngruppen i fjor, og bestemte seg derfor for å ta på seg treneransvaret denne sesongen. - Det var kjedelig at de sjarmerende turnbarna ikke fikk sprette rundt, fortalte Sletten til nettavisen tidligere i år. Denne sesongen er derfor førskolegruppa tilbake for fullt.

Årets juleoppvisning

Det er en tradisjon i Salangens turnmiljø å arrangere turnoppvisning på slutten av året. Turngruppa i kommunen har planlagt årets tradisjonsrike juleoppvisning lørdag 7.desember klokken 15.00 i Salangshallen. Det blir derfor ulike prestasjoner å bevitne denne lørdagen i begynnelsen av desember måned. Gruppen bestående av 7.trinn og opp, skal gjennomføre kafé-salg samme dag med åpning 14.00. Her vil det blant annet bli solgt kaffe og grøt.