Salangen-Nyheter

Møljer til på Garsnes:

Sunn og smakfull fest

Lørdag 14. januar er det duket for det årlige møljekalaset på Garsnes Brygge. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: 14.januar dekkes det på bordet for det tradisjonelle møljekalaset på Garsnes Brygge. Daglig leder Andreas Utstøl sier at forberedelsene er i gang, og ser frem til den tradisjonsrike kvelden.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

I år som tidligere år arrangerer Garsnes Brygge møljekalas. - Etter all julematen er det jo bra med litt variasjon, og hva passer vel bedre enn fersk skrei med lever, rogn og poteter, sier daglig leder ved Garsnes Brygge, Andreas Utstøl i intervju til nettavisen. De har lagt inn bestilling på fersk skrei fra Senja, og lover at gjestene skal få et tradisjonelt og kulinarisk måltid av høy kvalitet.

Tukler ikke med oppskriften

Kvalitet er stikkordet i råvaren. De påmeldte gjestene får i tillegg til fersk førsteklasses skrei, servert tradisjonelt tilbehør av lever, rogn, poteter og flatbrød, samt dessert. Utstøl oppfordrer alle de som planlegger å ta turen å bestille bord god tid i forveien. - Det er enda ledig plass, så det er bare å ta kontakt med oss her på Garsnes Brygge, avslutter daglig leder Andreas Utstøl til nettavisen.