Salangen-Nyheter

Masse oppdrag neste hele året:

- Supert arbeidsmiljø

Daglig leder ved Røkeneshamn Maskin AS, Thomas Røkenes (innerfelt) kan med dele med nettavisen at de nok et år avslutter med et overskudd. FOTO: ALEKSANDER WALØR

RØKENES: I 2012 etablerte Thomas Røkenes sitt eget firma Røkeneshamn Maskin AS, og siden da har det bare gått oppover. - Ingen år er problemfritt men vi har klart å hente oss inn i en positiv retning, sier Thomas Røkenes.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

De siste 5 årene har maskinentreprenørvirksomheten Røkeneshamn Maskin AS drevet godt på Tennevoll. I løpet av tiden som har gått har virksomheten gradvis vokst, ettersom de kun var 2 ansatte i 2012. I dag er de 8 ansatte, som alle står på og jobber hardt. Daglig leder ved Røkeneshamn Maskin AS, Thomas Røkenes er stolt av sine ansatte, og veldig fornøyd med resultatene for i år. - Vi har hatt mye oppdrag hele året. Det dabber naturligvis av rundt juletidene, men vi har brøydeavtaler med Mesta og Lavangen kommune. Vi har ikke fått inn noen klager før, så jeg regner med de er fornøyd, forteller Røkenes og ler.

Mats Sjøseth (t.v.), Kurt Magne Johnsen og Stian Mevåg stiller på jobb med et smil, og vet hvordan man løser de fleste problemene med de større maskinene i virksomheten. FOTO: ALEKSANDER WALØR

"Krykkeshamn Maskin"

I følge Thomas Røkenes er ingen år hundre prosent problemfritt, og i år gikk det seg til at Røkeneshamn Maskin AS fikk seg et nytt kallenavn. - Vi hadde en periode hvor flere var sykemeldte, og noen gikk med krykker. Jeg hørte navnet "Krykkeshamn Maskin" bli nevnt et par ganger på grunn av det, sier Røkenes og ler. Heldigvis gikk ikke dette utover årets resultater for firmaet, for de har vært svært positive. - Vi har hatt overskudd hvert eneste år, og det blir ingen forskjell på det dette året eller. Vi har et supert arbeidsmiljø, og jeg er stolt av alle som jobber her i dag, avslutter Røkenes til nettavisen.