Salangen-Nyheter

Kommunevalget- 2011:

SV vil styrke seg

Magnar Åmo vil styrke SV i Salangen. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Magnar Åmo vil styrke SV i Salangen. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Førstekandidat Magnar Åmo, har ingen tro på å bli ordfører. Han satser heller på å øke SVs representasjon i kommunestyret og i underutvalg.

Publisert:

Annonse
Annonse

- I utgangspunktet kan du vel si at jeg er ordførerkandidat, men realistisk sett så tror jeg vi må satse på å styrke oss med flere representanter i politiske utvalg, sier Magnar Åmo innledningsvis. Han ble nylig valgt til førstekandidat på lista til Sosialistisk Venstreparti, som i dag er et lite parti i Salangen. - Vi har bare én inne i kommunestyret. Etter neste valg satser vi på å ha flere, både i kommunestyret, og i underutvalg, sier Åmo.


Godt valg

Selv har han vært med i politikken helt siden begynnelsen av 90-tallet. Foran høstens valg har Sosialistisk Venstreparti fått noen nye på lista. - Det blir spennende med mange nye navn på lista vår, og jeg tror vi kommer til å gjøre det godt, sier Åmo.


Valgprogram

SV har foreløpig ikke ferdigstilt noe valgprogram, men vil snart gå i gang med arbeidet. - Grunnen til at vi ikke har noe ferdig valgprogram, er at vi ønsket å ha alle nye medlemmer med på å bestemme. På denne måten får vi et best mulig valgprogram, som vil gagne kommunen i det lange løp, sier Åmo.


Her er hele SV lista:

1. Magnar Åmo

2. Aasa Utstøl

3. Svein Magne Forsgren

4. Inessa Forsgren

5. Nils Helge Dahlberg

6. Britt M. Berntzen

7. Jarle Adolfsen

8. Elin Aspestrand

9. Are Rydland