Salangen-Nyheter

Arrangerte Damenes Aften:

Svært vellykket!

Det var hele 65 damer som hadde meldt seg på Damenes Aften i Lavangen. FOTO: PRIVAT

TENNEVOLL: Tirsdag kveld var det duket for Damenes aften på Lavangen Byggeindustri på Tennevoll. Dette viste seg å være et svært velykket arrangement.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Hele 65 damer deltok på den spesielle kvelden, som Lavangen Byggeindustri hadde arrangert. Dette er noe som mange Byggmakker- butikker over hele landet arrangerer i disse dager.

Suksess

Birgitte Bratsberg ved Lavangen Byggeindustri kan fortelle at de ansatte og damene som deltok var kjempefornøyde. - Vi startet kvelden med å dele ut velkomstdrikker. Etterhvert hadde vi en mann fra Jotun som holdt foredrag om farger og trender, forteller hun fornøyd til nettavisen.

Lokalt

Det var ikke bare en representant fra industribedriften Jotun som kom å fortelle om ulike produkter. - Vi hadde besøk av blant annet LR, og geA Design som utstilte forskjellige puter, duker og annet mye forskjellig. Noe med samiske motiver på seg, fortsetter Bratsberg.

Utstilling

Lavangen Byggeindustri hadde også stilt opp med forskjellige utstillinger der det også gikk ant å handle noe hvis damene ønsket det. - Vi hadde blant annet ulike "Gjør det selv" utstillinger. Der det var alt fra interiør, tapet og gulv, forteller Birgitte videre. Tilbakemeldingene fra de oppmøtte har vært gode. De fikk blant annet servert fingermat fra Spar Tennevoll. På inngangsbilletten de fikk, kunne de vinne flotte premier. - Vi skal ikke se bort i fra at vi kommer til å gjennta en slik kundekveld. Denne gangen for gutta. Så lenge kundene er fornøyde, er vi fornøyde, avslutter Birgitte Bratsberg.

Lavangen Byggeindustri på Tennevoll hadde flotte utstillinger som det var umulig åikke bli inspirert av. FOTO: PRIVAT.