Salangen-Nyheter

Laget fin og ny musikkvideo:

Sweet Scarlet med ny musikkvideo

Det Senja og Gratangen-baserte bandet Sweet Scarlet har nettopp kommer ut med ny musikkvideo til sin nye sang "Can You Hear Me Now". Musikkvideoen til den nye sangen ble sluppet mandag ettermiddag av bandet på Facebook.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Tirsdag snakket avisen med gitarist Bård-Åge Nyland Pedersen tirsdag ettermiddag. Pedersen har for øvrig aner fra Salangen. Han er glad for at bandet omsider har sluppet en ny sang med tilhørende video.

- Det var på tide, kan man si. Vi har jobbet bak kulissene siden 2018 med å produsere. Vi fikk laget en god plan og har masse ny musikk i vente som vi startet på i 2019. Det kommer seinere i år, sier Pedersen.

SWEET SCARLET: Sweet Scarlet består av medlemmene Cornelius Hermansen (vokal, gitar), Preben Lorentzen (piano), Robin Richardsen (bass) og Bård-Åge Nyland Pedersen på gitar. FOTO: PRESSEFOTO

Videoen som kom mandag er i tråd med korona-krisen filmet på en spesiell måte, opplyser Pedersen.

- Den ble laget litt spontant på grunn av korona-situasjonen. Vi skulle møtes, men vokalisten bor i Australia og avstandene står i veien for oss. Dermed jobber vi på nettet. Vi tenkte å prøve på å spille en video hvor omgivelsene vi befinner oss i er i fokus. Det er en fin måte å vise fram de omgivelsene vi har rundt oss, sier han.

Det er trist å ikke kunne møte sine med-bandmedlemmer, synes han.

- Det er absolutt dumt å ikke kunne møtes. Vi er kanskje mer aktiv enn noensinne med tanke på hvor mye vi jobber. Det er dumt at vi ikke kan møtes med tanke på planene våre, sier han.

Det byr seg utfordringer når bandmedlemmene skal samarbeide om å lage musikken.

- Det man kjenner mest på er tidsforskjellene. Når vi legger oss står Cornelius opp. Vi får noen timer på kveldene til å snakke. Nå er vi heldige og har en del utstyr på Senja som vi kan jobbe med. Det er begrenset for han nede i Australia, sier han.

Pedersen oppfordrer eventuelle lyttere til å holde ørene åpne og å følge med på musikken som Sweet Scarlet kommer til å publisere framover.

- Vi skal komme med flere utgivelser. Jeg oppfordrer folk til å holde ørene åpne. Vi er aktive nå. De gangene vi har forsvunnet fra sosiale medier har vi jobbet, sier han.

OPPFORDRING: Gitarist Pedersen oppfordrer lyttere til å holde ørene åpne i framtiden. FOTO: PRESSEFOTO